Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει από τη Δευτέρα 4 έως την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στον Εκθεσιακό Χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»(«Παλιά σφαγεία»,πλησίον παραλίμνιου parking) την μεταφορά της 1ης προσωπικής έκθεσης εικαστικού κοσμήματος του Otsis (Βασίλη Π. Τσουτσοπλίδη) με τίτλο «Το Μέτσοβο μέσα απ΄το κόσμημα».

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 11 π.μ. – 1 μ.μ. και 6-9 μ.μ.

Εγκαίνια έκθεσης Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

Λίγα λόγια για το δημιουργό

ekthesi-kosmima-otsisΟ Otsis (Βασίλης Τσουτσοπλίδης) γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1985. Μετά από σπουδές πάνω στα δίκτυα Η/Υ & στις τηλεπικοινωνίες, έχοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες, το 2013 αποφοιτεί από το Ι.Ι.Ε.Κ. MOKUME Θεσσαλονίκης με ειδίκευση ως Τεχνικός Χειροποίητου & παραγωγικού κοσμήματος.

Από τον Νοέμβριο του 2014 διδάσκει χειροποίητο κόσμημα στο εργαστήριο της Πινακοθήκης Ε. Αβέρωφ στο Μέτσοβο. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις εικαστικού κοσμήματος στο εξωτερικό (Βερολίνο 2013 – Αμβούργο 2014 ) και στην Ελλάδα( Αθήνα, Τεχνόπολις  «Γκάζι» 2014) καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Επίσης έχει λάβει μέρος στους διαγωνισμούς φιλοτέχνισης σχεδίου κοσμήματος στην έκθεση “KOSMIMA” της HELEXPO στην Θεσ/νικη το 2010, 2011 και 2012.

Επιθυμία του η προώθηση και η εξέλιξη της Ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας με σεβασμό στην παράδοση και το βλέμμα πάντοτε στραμμένο στις προκλήσεις της αγοράς αλλά και της ίδιας της τέχνης…

Ζει και δημιουργεί στο Μέτσοβο.